Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Solstol med logo tryk

Vil du skille dig ud fra mængden og få ekstra eksponering til din virksomhed eller dit brand? Så er vores reklamestole med logo tryk det perfekte valg! Med disse liggestole med logo tryk kan du skille dig ud fra mængden og øge din branding og markedsføring.

Vores strandstole er perfekte til firmaer, der ønsker at promovere deres virksomhed eller brand på en unik og iøjnefaldende måde.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Solstol med logo tryk

Vores reklamestole med tryk er lavet af bøgetræ med et robust og vandtæt polyester stof. Du kan vælge ethvert print til at blive vist på stoffet, og det vil være modstandsdygtigt over for vejrforholdene samtidig med, at det ser attraktivt og iøjnefaldende ud.

Liggestolene er samtidig lette og mobile, så du kan nemt tage dem med dig til udendørs arrangementer som fester, koncerter eller klubber. Du kan også bruge dem på restauranter, hoteller, sommerbarer eller i parker, hvor de vil skille sig ud og tiltrække opmærksomhed.

Strandstolene kan justeres i 3 forskellige højder på ryglænet, så du kan justere dem til dine kunders eller gæsters behov. 

Det er let at vedligeholde solstolene og de kan nemt skiftes ud med nyt stof, hvis det skulle blive nødvendigt. Så hvorfor vente? Skil dig ud fra mængden og promover dit brand på en sjov og unik måde med vores reklamestole med logo tryk i dag!


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Produkt info

  • Størrelse på stof: 130 x 43
  • Fuldfarve tryk
  • Stabil konstruktion
  • Kan justeres i højden

Pricelist include vat