Pris uden moms |  Pris med moms

Miljø

Solpaneler

Vi gør, hvad vi kan for at passe på miljøet, for vi har alle et ansvar i at passe på vores planet. Vi har som virksomhed fokus på gode, solide produkter med lang levetid, og vi er påpasselige med at genbruge de ressourcer, som vi kan. Vi har selvfølgelig pap og papir genbrugs container, og som noget nyt har vi i 2018 fået lagt solpaneler på vores fabriksbygning, så vi på den måde reducerer vores forbrug af konventionel strøm lavet på blandt andet kulkraft. Vores solpaneler dækker stort set hele vores strømforbrug i perioder med meget sol. Dette svarer til en produktion på 25 kWh, når solen står højest -  eller med andre ord ligeså meget strøm som 5 normale husstande forbruger. 

Hos Reklameland er vi forsigtige med at kalde nogle produkter mere grønne end andre, da det bestemt ikke er et nemt regnestykke. Råvarer har det nemlig med at rejse kloden rundt mange gange, før de ender som de produkter, du ender med at købe. Vi gør, hvad vi kan, for at de varer, du køber, har en så kort rejse som muligt.  

Økovenlige alternativ

Vi støtter en verdensomspændende CO2 beskatning, som også nogle af verdens ledende økonomer gør. En CO2 beskatning ville gøre det klart, via prisen på de forskellige produkter, hvor stort et aftryk de forskellige ting har haft på klimaet, og det ville blive billigere for dig at købe de mest miljøvenlige produkter. 

Vi anbefaler altid kvalitet

Indtil varerne på verdensplan bliver mere klimagennemskuelige, anbefaler vi, at du som forbruger tænker over kvaliteten af varerne. Et produkt, som på den korte bane er bedre for miljøet, kan jo nemt ende med at være det dårligste, hvis du medtænker, hvor god kvalitet, og dermed den tidsmæssige anvendelighed, som produktet har. Køber du en god kvalitet emaljepin har den på den korte bane et højere klimafodaftryk end f.eks. et klistermærke til tøjet har. Men tænker man på, at man anvender en emajlepin i foreningssammenhæng over flere år, mens klistermærket smides ud efter et par dage, så er sagen en helt anden. 

Det samme er gældende mellem et godt gammeldags badge og et af vores øko badges. Økobadges er af pap og holder ikke til regn eller længere brug, derfor kommer det gammeldags badge hurtigt til at overhale det økovenlige alternativ med flere længder. Vi har også nøglesnore i bambus, muleposer i økologisk bomuld og bambus og flere andre miljø produkter. 

Hos Reklameland anbefaler vi altid kvalitet - Den har det nemlig med at vinde i længden og vil i det lange løb sætte mindre klima fodspor. 

Læs mere om CO2 afgift her: https://www.carbontax.org/

Genanvendelse

Produkt genanvendelse

Produkt genanvendelse: Vi har som noget nyt udviklet et Badge genanvendelsessystem. Du køber dine badges hos os som normalt, og efter de har udtjent deres formål, så genindsamler I dem og bestiller en gratis retur fragt seddel hos os. Den får I per email, printer og sætter den på kassen med jeres badges. Når vi modtager dem, så bliver de enten skilt ad og smeltet om, eller de bliver givet ud til Børnehaver, som sætter klistermærker på eller tegner over dem med f.eks. Posca tusser eller maling. Det samme kan vi lave med flere andre produkter. 

 Vi genbruger "grimme" kasser

Vi genbruger "grimme" kasser

Vi genbruger så meget pap vi kan. Det gør vi, da de kasser, som bruges til tunge ting, er dobbelt eller tredobbelt lags kasser. Denne type papkasser kræver en masse energi at producere, så vi kan spare planeten for en masse unødvendigt ressource spild ved bare at bruge de store papkasser en enkelt gang mere. Læs mere hvorfor miljøvenlig emballage er vigtigt 

Elselskabet Vindstød

NYHED: Vi får strøm fra Elselskabet Vindstød. Så ud over vores egen produktion fra vores Solceller supplerer vi med strøm fra danske vindmøller