Pris uden moms |  Pris med moms

Om Reklameland

Vi producerer også i Danmark

Hvem er Reklameland?

Reklameland A/S er et Skandinavisk reklameartikelfirma og vores samlet paraplynavn for hele virksomheden. Reklameland driver Badgeland, Stickerland og Magnetland. Vi er aktive og driver lokale firmaer i 4 forskellige lande, nemlig Danmark, Sverige, Norge og England. Vi har 12 ansatte og omsætter for et 2 cifret millionbeløb på koncernplan. 

Vi har en daglig produktionskapacitet på 70.000 badges i forskellige størrelser. Har du brug for 10.000 badges kan vi levere dem på et par dage eller 100.000 på en enkelt uge. Fragten tager lidt tid men har du travlt har vi mulighed for at fremstille dem superexpress og sende med bud. Vi laver alt fra klistermærker, over raflebægere, bamser og alle mulige andre reklameartikler. 

Husk at vi kan give bedre priser jo længere tid du har til at få dine produkter lavet. Ved større ordre med længere leveringstid har vi også mulighed for at give dig helt specielle priser som er langt under vores listepriser. 

Vi sælger meget andet end badges. Nogle af de andre produkter som vi sælger mest af er magneter, emaljepins, emblemer og nøglesnore - hvor vi har nogle af nordens bedste prisers. 

Badgeman sælger

Vi kan også pakke dine badges, pins og magneter efter dine anvisninger. Om det er i en slagsklar emballage eller i specielle stykpakninger klarer vi det nemt. 

Næsten uanset hvad du har brug for i reklameartikler har vi mulighed for at hjælpe dig med en løsning som passer til dit budget og dine ønsker. Vi har produktion her på egen fabrik , indenfor EU i Polen og I USA og Kina - hvilket giver os en fleksibilitet og gør at vi kan matche næsten alle tilbud. Ring til os på 86 32 7006

Ring til os og tag en snak om dine ønsker og behov og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Gør som nogle af Danmarks største virksomheder – Køb dine reklameartikler og souvenirs hos Reklameland.

Her kan du se nogle af vores dejlige kunder

Vi er forresten AAA rated virksomhed nu i 5 år i træk så vi er en stærk samarbejdspartner. 

Vores dejlige kunder