Pris uden moms |  Pris med moms
Farve
Størrelse
Fjernlager
På vej

Stock Info

Vores inspirations katalog

Mobilholder til bil med tresidet klemme

Praktisk mobilholder til bil med tresidet klemme – en smartphone holder med et minimalistisk design specielt designet til større smartphones.

Den har et fastgørelsessystem, som aktiveres af telefonens egen vægt og dermed justerer sidegrebene, når mobilen placeres i holderen. Designet til bilens ventilationsgitter.

Denne mobilholder forbedrer bilture på flere måder. For det første sikrer det en praktisk og sikker placering af din smartphone inden for synsvidde og rækkevidde, hvilket reducerer distraktion under kørslen. Den solide klemme minimerer uro og risikoen for, at telefonen falder under kørslen.

Mål: 9.2 x 8.9 x 5.5 cm | 22 g

Tryk: 25 x 10 mm

Køb uden logo: Levering fra vores fjernlager tager mellem 5-7 hverdage.

Med logotryk: Med tryk er som standard fra 100 styk. I nogle tilfælde kan vi godt lave færre - skriv til os og hør mere.

Total prisen uden moms

Total prisen inkl. moms

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Mobilholder til bil med tresidet klemme

Denne praktiske mobilholder til bil med tresidet klemme er skabt med et minimalistisk design og er specielt designet til større smartphones.

Det smarte fastgørelsessystem aktiveres af telefonens egen vægt, hvilket justerer sidegrebene, når mobilen placeres i holderen. Designet til bilens ventilationsgitter gør det nemt at integrere i din bilindretning.

Mobilholderen forbedrer dine bilture ved at sikre en praktisk og sikker placering af din smartphone inden for synsvidde og rækkevidde. Dette reducerer distraktion under kørslen.

Den tresidige klemme garanterer en stabil og pålidelig fastgørelse til bilens ventilationsgitter, hvilket eliminerer uro og risikoen for, at telefonen falder under kørslen.

Mål: 9.2 x 8.9 x 5.5 cm

Vægt: 22 g

Tryk: 25 x 10 mm

Produkt info

  • Mål: 9.2 x 8.9 x 5.5 cm
  • Vægt: 22 g
  • Tryk: 25 x 10 mm
  • Tresidet klemme
  • Mobilholder

Teccode: 100115

Tecname: PAD PRINTING E

Tryk centreret på midten

Area Code: 834

Maximum printing area:2.50x1.00