Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Lille rollup til bordet

Lille og smart rollup i størrelse A3 eller A4, perfekt til disken i receptionen, skranken på biblioteket og lignende. Ultralet og nemt at samle. Få dit budskab ud på en proffesionel og elegant måde. 

Antal rollups med samme motiv

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Lille rollup til bordet

Med et mini roll up får du et elegant og fleksibelt display banner, der næsten kan være plads til hvor som helst. Fungerer perfekt som informationstavle på receptionsdisken, som elegant menu eller program til et bryllup eller som tilbehør til din messestand.

Banneret er lavet i aluminium og vejer dermed kun cirka 200 gram. Det er med andre ord ekstremt let og nemt at flytte eller transportere, ligesom det også kan sættes op på få sekunder. 

Selve banneret trykkes på 440 g/m2 polyester og er dermed ikke gennemsigtigt. 

Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Pricelist include vat