Pris uden moms |  Pris med moms
Farve
Størrelse
Fjernlager
På vej

Stock Info

Vores inspirations katalog

Højtaler nøglering

Denne højtaler nøglering er den perfekte kombination af stil og funktionalitet, med Bluetooth®-forbindelse og en kraftig 1W højttaler.

Den er designet med et indbygget LED-lys og har en krop, der er specielt designet til lasertryk, hvilket fremhæver logoet.

Med ON/OFF-kontakt og volumenkontroller giver den dig fuld kontrol over lydstyrken.

Den leveres med et USB-kabel til genopladning.

Køb uden logo: Levering fra vores fjernlager tager mellem 7-11 hverdage.

Med logotryk: Med tryk er som standard fra 100 styk. I nogle tilfælde kan vi godt lave færre - skriv til os og hør mere. Levering med logo er typisk omkring 15-17 hverdage. Vejledende produktionstid er 12-24 hverdage. 

Specialproduktioner: Ved større mængder eller meget specielle ønsker har vi også muligheden for at lave produktet efter jeres ønsker. Ring og hør mere 86 32 7006

Produktionstype med forsendelse

Send forespørgsel

Send din forespørgsel bare tryk på knappen.

Højtaler nøglering

Vores højtaler nøglering forener stil og funktionalitet med en Bluetooth®-forbindelse og en kraftfuld 1W højttaler, der leverer imponerende lydkvalitet.

Med et indbygget LED-lys og en krop designet til lasertryk, kan du fremhæve dit logo på en elegant måde.

Fuld kontrol er i dine hænder takket være ON/OFF-kontakten og volumenkontrollerne, så du kan tilpasse lydstyrken efter behov.

Tilslutning er nemt med det medfølgende USB-kabel til genopladning, hvilket gør den til et praktisk og alsidigt tilbehør.

Produkt info

  • Nøglering
  • 1W højtaler
  • LED-lys
  • USB-kabel