Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Buet bagvæg med strækstof

Denne elegante og tynde bannervæg med dobbeltsidet tryk er ideel til at fremvise dit brand eller budskab fra begge sider, hvilket gør den yderst alsidig. Perfekt til events som fotovæg, til at dele rum op med, eller som bagvæg på en messestand. 

Nem at sætte op uden brug af værktøj, kan slås op på få minutter.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Buet bagvæg med strækstof

Vores buede bagvæg med tryk på begge sider er også ideel til at definere områder i rummet ved at skærme eller zone forskellige områder. De rene linjer og det imponerende design gør den perfekt til at skabe billedvægge. Vores buede bagvægge kommer i tre forskellige størrelser; 2,4 meter, 3 meter og 6 meter bredde, så den passer til en lang række forskellige rum og applikationer.

Vi tilbyder også valgfri LED-lys, som kan linkes sammen for at skabe en endnu mere iøjnefaldende effekt.

Den buede bagvæg med dobbeltsidet tryk er med andre ord den perfekte tilføjelse til din messestand eller udstillingsområde. Kontakt os i dag for at lære mere og for at få et uforpligtende tilbud.


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Produkt info

  • Letvægts aluminiumsramme
  • Fås i 3 størrelser
  • Ideel til messer og events

Pricelist include vat