Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Banner til mobilhegn

Disse bannere passer perfekt til de populære mobilhegn, og kan let stripses fast, så du på kort tid kan omdanne dit festivalhegn til en kæmpe reklamesøjle eller infotavle. Lavet af PVC Mesh 280 g/m2 med forstærkede kanter.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Banner til mobilhegn

Vi tilbyder en række forskellige designs og størrelser, der passer til enhver begivenhed og enhver byggeplads. Vores bannere er specielt designet til at blive installeret på Heras mobil hegn, og er fremstillet af PVC mesh på 280g/m2. Dette sikrer en høj modstandsdygtighed over for vejrforholdene og en lang levetid.

Vi tilbyder fuld farve CMYK tryk, der giver et smukt og professionelt udseende. Vores bannere har også en perforeret struktur, der giver fri luftstrøm uden at påvirke hegns integritet. Desuden er alle vores bannere brandhæmmende certificeret og har en forstærket kant og smedet stålophæng på alle kanter.

Heras hegn er meget populære som midlertidige hegn til byggepladser og events. Deres lette og mobile konstruktion gør dem nemme at installere og flytte rundt efter behov. Med vores skræddersyede bannere til festivalhegn kan du også effektivt promovere dit event

Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Produkt info

  • Til alle vejrforhold
  • Passer til alle typer mobilhegn
  • forstærkede kanter

Pricelist include vat