Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Banner til barriere hegn

Er du på udkig efter en visuelt imponerende måde at markere dine barrierehegn på? Vores bannere specifikt designet til de klassiske "publikumshegn" er den perfekte løsning til koncerter, sportsbegivenheder og byggepladser.

Lavet af en luftig PVC-mesh og har en perforeret struktur, der sikrer fri luftgennemstrømning.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Send forespørgsel

Send din forespørgsel bare tryk på knappen.

Banner til barriere hegn

Vores bannere til barriere hegn er den perfekte løsning til dig, der ønsker at skabe et visuelt element til et arrangement eller afskåret område. Barriererne er ideelle til adskillelse af områder på byggepladser eller ved sportsbegivenheder og koncerter.

Ved at tilføje vores banner til dine barrierer kan du markedsføre dit brand på en let og effektiv måde, da vores printteknologi og materiale sikrer højeste kvalitet og holdbarhed. Vores banner er lavet af et perforeret PVC-mesh-materiale, der sikrer god luftcirkulation og modstandsdygtighed over for vejrforhold.

Vi tilbyder forskellige størrelser og materialer tilpasset til forskellige behov, og vores produktions- og leveringstid er hurtig og pålidelig. Vi leverer også hjælp med grafisk design og tilpassning af din bestilling, hvis du har brug for det.

Kontakt os i dag for mere information eller for at få en individuel tilpasset pris.


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Produkt info

  • Inklusiv fuldfarve CMYK-print
  • Forstærkede kanter med øjer
  • PVC Mesh materiale
  • Brandsikringsklasse B1

Pricelist include vat