Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Bagvæg med strækstof

Denne helt lige bagvæg med tryk på begge sider er det ideelle valg, når du ønsker at skabe et imponerende og elegant udtryk på messen eller til dit event. Du vil med sikkerhed tiltrække opmærksomhed fra alle vinkler.

Kan fås fra 2,4 x 2,4 meter helt op til 6 x 2,4 meter. 

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Bagvæg med strækstof

Disse bagvægge er konstrueret af et letvægts 30mm diameter aluminiumsstel, som er nemme at samle uden brug af værktøj. De leveres med tryk af jeres design på begge sider, der er fremstillet med sublimationsteknologi, og som passer perfekt til den formede aluminiumsstruktur. På den måde kan du maksimere din brandbesked og tiltrække opmærksomhed.

Med forskellige former og rene linjer er dette displaysystem perfekt til at skabe billedlige bagvægge eller til at definere områder i rum ved at afskærme. Det dobbeltsidede strækstof passer perfekt til de formede aluminiumsstrukturer og maksimerer din brandbesked.

Disse bagvægge med dobbeltsidet tryk er nemme at transportere, takket være deres letvægtskonstruktion, og bungee-rørene gør det nemt at samle rammen uden brug af værktøj. Med et udskifteligt og dobbeltsidet stykke strækstof, som lukker sikkert ved bunden med en lynlås, kan du skræddersy dit budskab til dit publikum og tilføje et professionelt touch til dit messe- og eventudstyr.

Bagvæggen leveres med støttefødder, som sikrer stabilitet, og der er fem forskellige størrelser at vælge imellem, så du kan tilpasse dine bagvægge til forskellige rumstørrelser og oplevelser. For at gøre dine bagvægge endnu mere iøjnefaldende kan du også belyse dem med LED-lys.


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Produkt info

  • Tryk på begge sider
  • Elegant messeudstyr
  • Kan bruges som fotovæg

Pricelist include vat