Pris uden moms |  Pris med moms

Om Reklameland

Reklameland er paraplynavnet for virksomheden bag Stickerland og Badgeland og selvfølgelig Reklameland. På siden reklameland.dk har vi samlet alle de reklameartikler, der ikke passede ind på vores specialistsider. Vi startede med at lave badges, magneter, nøgleringe og pins for næsten 15 år siden og virksomheden har derefter udvidet med klistermærker, og nu alle mulige andre reklameartikler. Vi udvider vores sortiment i takt med at vores kunder efterspørger produkterne. Produkter som f.eks. balloner og notesbøger med tryk passer godt sammen med vores oprindelige produkter. Ligeledes i takt med vores vækst blev vi spurgt på større og større mængder af kunder over hele verden, derfor har vi udvidet vores produktion med partnere i EU, USA og Asien. Dette garanterer, at vi, uanset den mængde som du spørger på, kan konkurrere på prisen.

Vi har de sidste 10 år arbejdet tæt sammen med videreforhandlere i Skandinavien, så vi sørger altid for, at der er noget spillerum i prisen, så du også kan tjene noget på at sælge vores ting videre til din slutkunde.

Vores hovedkvarter ligger i Åbyhøj i Århus, men vi har egen produktion i både Estland, Polen og Tyskland. Vi har som noget nyt oprettet et kontor på Nørrebro i København. Alle vores adresser er ikke umiddelbart besøgsadresser, men hvis du skriver, først kan vi sagtens arrangere, så du kan komme os se prøver på vores mange produkter.  

Vores hovedkvarter i Århus

 

Vores kontor på Nørrebro i København

 

Billeder fra nogle af vores partnerfabrikker. Vores erfaring sikrer dig produkter af den bedste kvalitet til en overkommelig pris.