Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

PVC Blockout banner - lystæt

Hvis du leder efter et materiale, der kan printes på begge sider og samtidig ikke er transparent, så har vi løsningen til dig!

Et blockout pvc banner er et materiale, der især bruges til storformatprint og er meget populært. Det virker overalt, hvor print med en blokering af gennemsigtighed er påkrævet - og vi kan tilmed printe på begge sider af banneret.

Vores dobbeltsidede banner i pvc blockout indeholder et ekstra lag, der eliminerer gennemsigtigheden af printet til den anden side.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Send forespørgsel

Send din forespørgsel bare tryk på knappen.

PVC Blockout banner - lystæt

Vores PVC blockout banner er en populær og holdbar løsning til dobbeltsidet print, da det eliminerer gennemsigtighed af trykket på den anden side.

Vores blockout banners er også brandhæmmende og godkendt til messebrug, og de kan bruges både indendørs og udendørs på grund af deres semi-matte overflade. Vi trykker på begge sider i høj kvalitet og i fuld farve.

De mest almindelige størrelser af PVC-blokadebannere varierer afhængigt af behov og formål. Mange tilbyder standardstørrelser som 80x200 cm, 100x200 cm og 120x200 cm, men hos os er det også muligt at bestille specialstørrelser efter behov, uden at kvadratmeter prisen bliver højere af den grund. Det bedste er at kontakte en professionel for at finde ud af, hvilken størrelse der passer bedst til ens formål og placering.

Det er vigtigt at påpege, at store størrelser af dette banner ikke egner sig til vindfølsomme steder, hvor vi anbefaler at bruge et mesh-banner i stedet.

Der er flere måder at montere en PVC-blokadebanner på, afhængigt af formålet og placeringen. Du kan vælge at hænge banneret op ved hjælp af øjer eller montere det på en ramme. Hvis du ønsker at montere banneret på en ramme, kan du bruge kabelbindere eller til at fastgøre banneret til rammen.

Det er vigtigt at sørge for, at banneret er spændt godt ud for at undgå rynker eller folder. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst monterer dit PVC-blokadebanner, kan du altid kontakte vores eksperter, som kan give dig råd og vejledning.


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Produkt info

  • Som bannere i lygtepæle
  • Til kæmpe bannere på messer og udstillinger
  • Til udstillingsvinduet i butikker

Pricelist include vat