Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

PVC Banner med tryk - egen størrelse

Vi leverer PVC bannere med tryk, der er skræddersyet til dine behov. Vores bannere egner sig perfekt til både indendørs og udendørs brug, og er ideelle til at markedsføre dine produkter, kampagner, events eller koncerter.

Skriv størrelsen herunder i centimeter (cm)

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Send forespørgsel

Send din forespørgsel bare tryk på knappen.

PVC Banner med tryk - egen størrelse

Vi tilbyder forskellige muligheder for kantforstærkning, som udføres ved hjælp af varmluftssvejsning. For at gøre monteringen nem og hurtig, bruger vi ståløjer, som normalt placeres hver 50 cm. Du kan også vælge at få lavet ærmer i top og/eller bund, så banneret let kan hænges op med en eller flere stænger.

Maksimal bannerbredde, som vi kan printe, er 500 cm, og længden kan være op til flere meter. Vi printer større bannerformater i dele og forbinder dem ved svejsning af panelerne.

Bannere er en af de mest effektive former for udendørs markedsføring. Produktionsomkostningerne er relativt lave, og holdbarheden kan være op til flere år afhængigt af vejrforholdene. 

Har du spørgsmål, brug for designhjælp - eller andet? Kontakt os i dag, så hjælper vi dig i mål!


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Produkt info

  • Bruges både inde og ude
  • Modstandsdygtig for regn og sol
  • Mulighed for øjer eller ærmer til ophængning

Pricelist include vat