Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Mesh banner til bygninger og lignende

Bestil dit mesh banner med tryk i dag, og skab effektiv udendørs markedsføring for din virksomhed.

Vores tryk og højkvalitetsmaterialer sikrer en holdbar og attraktiv løsning, der vil styrke din virksomheds genkendelighed.

Vi tilbyder både PVC mesh 280g og Polyester mesh 115g, så du kan vælge den bedste løsning til dine behov.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Send forespørgsel

Send din forespørgsel bare tryk på knappen.

Mesh banner til bygninger og lignende

Vores mesh bannere er den perfekte løsning til udendørs markedsføring af din butik eller forretning. Det perforerede materiale sikrer en nem synlighed af din reklameinformation og vil hjælpe med at styrke dit brand.

Med vores materialer af høj kvalitet, garanterer vi metervarer, der er modstandsdygtige over for vind, regn og stærkt sollys.

Vi kan skræddersy dit banner lige præcis, som du vil have det. Vores mesh-bannere kan monteres direkte på bygningsfacader eller stilladser, og de forstærkede kanter sikrer holdbarheden af din reklame. 

Disse mesh-bannere er nemme at installere og kan genbruges flere gange, hvilket gør dem til en økonomisk og miljøvenlig løsning.

Vi leverer også bannere til andre udendørs formål, såsom festivaler og sportsbegivenheder - ja faktisk alt, hvad du kan forestille dig. 

Kontakt os i dag og lad os finde en løsning, der opfylder dine behov!


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Pricelist include vat