Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Lykkehjul med magnetisk overflade - Ø60 cm

Whiteboard overflade. Skab en unik og interaktiv oplevelse til din begivenhed med dette imponerende magnetiske lykkehjul på stativ. Dette lykkehjul har en imponerende diameter på 60 cm og er udstyret med en magnetisk overflade, der giver mulighed for at tilføje magneter eller skrive direkte på pladen med den medfølgende pen.


Den karakteristiske lyd, når hjulet drejer, tilføjer en ekstra dimension af spænding til enhver begivenhed. Det er desuden muligt at tilpasse, hvor meget modstand der er i hjulet.


Lykkehjulets stativ er udstyret med en solid trefod, der sikrer, at hjulet står sikkert og stabilt på jorden. Du kan også justere højden på stativet for at imødekomme forskellige behov og præferencer.

Har du behov for et lykkehjul på stativ med dit helt eget design? Se mere her!

 

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Lykkehjul med magnetisk overflade - Ø60 cm

Sjovt magnetisk lykkehjul med 12 felter. Kassen indeholder alt du behøver for at komme i gang. Der er 12 magneter med skrift, som sidder på lykkehjulet. Der kan skrives på pladen, der er lavet af whiteboard-materiale. På den måde er der nærmest uendelige muligheder for at tilpasse hjulet til jeres konkurrence, fest, konfimation, bryllup eller andre festlige begivenheder. Stativet følger også med, og det kan tilpasses i højden. 

Dette magnetiske lykkehjul er det perfekte valg til messer, firmafester, markedsføringsevents eller enhver begivenhed, hvor du ønskerat skabe interaktion og tiltrække opmærksomhed. Den magnetiske overflade giver dig mulighed for at tilpasse hjulet efter din begivenhed og tilføje relevante billeder, logoer eller budskaber ved hjælp af magneter eller den medfølgende pen.
Uanset om du vil bruge lykkehjulet som en sjov aktivitet for gæsterne eller som en spændende måde at trække vinderne af lodtrækninger, vil det helt sikkert skabe glæde og spænding.

Lykkehjul med egne præmier 

Brug enten de 12 magneter, der følger med hjulet, eller skriv dine egne præmier på tavlen. En pen til at skrive på hjulets tavle medfølger. Derfor kan du nemt få hjulet igang og udlodde fine præmier. 

Produkt info

  • Måler 60 cm i diameter
  • Inklusiv foldbart stativ
  • Magnetisk og whiteboard overflade
  • Pen og udvisker medfølger

Pricelist include vat