Pris uden moms |  Pris med moms

Erhverv Aarhus kampagne

FN’s verdensmål består af 17 mål og 169 delmål. Det er en meget ambitiøs, global udviklingsdagsorden, der spænder over emner som sult og sundhed til bæredygtig energi og ansvarligt forbrug og produktion. Målene skal hjælpe med at udvikle verden mere bæredygtigt, både for mennesker og planeten. De blev vedtaget i 2015 og løber frem til 2030.

Verdensmålsbolsjer

Hos Reklameland A/S støtter vi op om denne vigtige, globale dagsorden. Vi tilbyder et bredt udvalg af verdensmålsprodukter, lige fra badges, pins, klistermærker og balloner, til et verdensmålslykkehjul. Den nyeste tilføjelse er verdensmålsbolsjer. Du kan få hvert af de 17 verdensmål som et bolsje, i hver sin farve, med nummer og verdensmål på. Indpakningen er selvfølgelig komposterbar.

Har din virksomhed fokus på trivsel, innovation og klimaindsatsen? Så vil bolsjerne med numrene 3, 9 og 13 være oplagte for jer. Hvert bolsje repræsenterer et emne, og de fungerer blandt andet rigtig godt til jeres næste messe eller event. Her kan I kan vise deltagerne, hvad jeres virksomhed står for – på en anderledes måde. Bolsjerne kan også bruges som intern branding af virksomheden, da de er en sjov, visuel repræsentation af hvilke mål I sætter internt i virksomheden, for eksempel ligestilling blandt medarbejderne.

Verdensmålsballonerne er et andet godt produkt til visuel repræsentation. Til næste bestyrelsesmøde eller firmafest giver de et anderledes, festligt look, men fortæller samtidig om en seriøs dagsorden i virksomheden.

Verdensmålsprodukter

Utallige produkter f.eks. til bestyrelsesarbejde og messebrug.

 

I hele september måned tilbyder Badgeland A/S /// Reklameland A/S hele 20% på alle verdensmålsprodukterne.

Se vores verdensmålsprodukter her. De skal bestilles via info@reklameland.dk med ordre eller forespørgsel mærket med Erhverv Aarhus.

Har I interesse i ovenstående eller spørgsmål til verdensmålsprodukterne, eller andre af vores produkter, er I meget velkomne til at kontakte Steen Olsen, på nr.  92 82 70 06 eller mail sol@reklameland.dk, og nævne at I er medlem af Erhverv Aarhus.