Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Beachflag rektangulært - budget

Leder du efter et alsidigt og letvægts flag, der kan bruges både indendørs og udendørs? Så er vores populære rektangulære beachflag i sort finish det perfekte valg til dig!

Flagene er ideelle til at tiltrække opmærksomhed på udenfor udstillinger, events eller uden for en bygning eller lokaler. Du kan vælge mellem fire forskellige størrelser og et bredt udvalg af passende baser.

Vælg antal

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Beachflag rektangulært - budget

Vægt: 0.90 kg (2 m) / 1.20 kg (3 m) / 2.00 kg (4 m)

Flagene er designet til at bevæge sig naturligt i vinden og dermed tiltrække forbipaserendes opmærksomhed. De kan modstå vindstyrker på op til cirka 29 km / t.

Disse beachflag er lette i designet og bærbare, da stængerne er lavet af aluminium og passer let sammen uden brug af værktøj. Derudover er beachflagene tilgængelige i tre forskellige størrelser (2, 3 og 4 meter højde), og vi har et bredt udvalg af egnede baser til rådighed. Så uanset om du skal bruge et beachflag til din næste markedsføringskampagne eller til at markere din virksomheds indgangsparti, er vores rektangulære beachflag en alsidig og effektiv løsning.

Flagene er designet med en trykt stanglomme og en syet flagline for at give maksimal spænding og bevægelse i blæsende forhold.


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Produkt info

  • Letvægts beachflag
  • Kan bruges både indendørs og udendørs
  • Fås i 4 størrelser

Pricelist include vat