Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

A-Ramme med banner

Vores A-ramme med banner er den perfekte løsning til at øge synligheden for ethvert arrangement, kampagne eller festival.

Den er solid og velegnet til alle vejrforhold, og kan bruges både enkelt- og dobbeltsidet.

Banneret er lavet af holdbart PVC med øjer til fastgørelse, og kan nemt skiftes ud, så stativet genbruges.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

A-Ramme med banner

Den udendørs A-ramme banner fås i to størrelser - 2500mm og 3000mm bredde - og kan specialtilpasses op til 5m bredde på forespørgsel. Rammen er fremstillet af robuste aluminiumsrør med forstærket plastik, og kan samles uden brug af værktøj med enkle plastiksamlinger.

Du kan bruge UV-printede PVC-bannergrafikker, som fastgøres med justerbare elastikker, og rammen holdes sikkert nede med de medfølgende jordspyd. Grafikken kan udskiftes, så det er en omkostningseffektiv displayløsning, der kan bruges igen og igen.

En bærepose medfølger, så den er let at transportere og opbevare. Bestil din A-ramme med banner i dag og øg synligheden for dit event eller festival.


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Produkt info

  • Fleksibelt displaysystem
  • Velegnet til brug både ude og inde
  • Bæretaske medfølger
  • Samles uden værktøj

Pricelist include vat